Start på sommerferie 2012

IMG_1683

Så er vi godt igang med turen til Bornholm, hvor vi afleverer kræet Bailey til “observation” i et godt stykke tid fremover. Som folk omkring os ved, skal vi til Italien i sommerferien til bryllup ca. 2 timers kørsel nord for Rom.

Først skal vi dog aflevere dyret som bliver passet hos “farmor” og pap-“farfar”. Faktisk skal mor med os tilbage om søndagen, og det har bevirket at Preben har taget fri fra sit natarbejde for at Bailey ikke skal være helt alene natten mellem mandag og tirsdag når mor er i København. Forkælede kræ =)

Nå, hvorom alting er. Sidst vi var på Bornholm var vi den allersidste bil der kørte om bord. Manden ved bovporten stod praktisk taget med hånden klar på knappen da vi som et lyn drønede om bord. Det var, for mig, nogle ret så nervepirrende minutter op til afrejse. Anyway. Denne gang kørte vi derfor afsted i rigtig god tid og ankom faktisk aaalt for tidligt. 40 minutter før. EFTER vi er kørt forbi checkin, får vi så at vide at færgen i øvrigt er 40 minutter forsinket! Fantastisk start. Først 20 minutter efter man er sejlet afsted, får man at vide at det er pga. de har sejlet med kun 3 ud af 4 motorer hele dagen. Selvom man sjældent kan gøre noget ved det, er det nu meget rart at vide hvorfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *