Rita

Okay. Ja. Tja. Hvad skal jeg sige… det startede med at både Jesper og jeg havde set en Bullterrier slået op på Facebook via Dyreværnet onsdag-torsdag d. 9-10. april 2014. Et rigtig hyggeligt billede af Rita, som hun så åbenbart var døbt af sin danske familie.

Om fredagen havde vi besluttet at tage et kig på hende hos Dyreværnet og vi blev begge meget overraskede over hvor stille og roligt hun opførte sig. Men der havde også været mange at kigge på hende allerede. Vi fik lov at gå en tur med hende for at se hvordan hun var – og glad og frejdigt gik hun med. Vi gik tilbage og fik at vide, at hvis vi ville, kunne vi jo lægge en ansøgning om adoption på hende. Vi havde afleveret Jespers sygesikringsbevis som pant for Rita, så uanset hvad, så skulle vi ind og hente det på kontoret. Da vi stod der, overhørte vi pigerne snakke om Rita og om ansøgningsstop – “… jeg tror godt vi kan tage en ansøgning endnu…” – blev der sagt.

Vi tog en hurtig beslutning. Vi ansøgte om adoption. Faktisk tænkte vi, at vi nok ikke fik så meget ud af det. To hunde og en skrantende kat (Whiskey) på 57m2 vil de fleste fnyse lidt ad. Adoptionspapirerne blev udfyldt, med en masse svar på spørgsmål om boligforhold, hundetræningsformodninger, husdyrshistorie, påtænkt valg af foder o.l.

Om lørdagen, midt i farmors begravelse (may she rest in peace), fik Jesper et opkald; at hvis vi stadig var interesserede, så ville de gerne tilbyde Rita til os!

Tirsdag d. 15. april oprandt hurtigt og til aftalt tid mødte vi op hos Dyreværnet hvor Bailey kom til eksamen, så hans adfærd overfor Rita og vice versa kunne vurderes. De bestod begge med U.G. og tyk tyk slange… Det var super fint.

Så; ja… nu har vi Rita! Lidt for runde, vraltende, 1 år + lidt måneder gamle Rita. Rimelig velopdraget allerede og hun synes roligere end Bailey. Bailey opdrager lidt på Rita, og Ritas rolige gemyt kan måske smitte lidt af på Bailey 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *