Spinnin’-for-a-winnin’

Så har det været jul. Og hvilken jul. Jeg tror faktisk det er lykkedes os at give de dyreste gaver nogensinde. Jeg håber ikke det skal toppes næste år. Det er jo slet ikke meningen.

Anyway – rund er godt nok en form, men den ser ikke altid særlig godt ud på mennesker. Så jeg ønskede mig en spinning cykel. Fair nok, jeg kunne da bare cykle på arbejde, men.. ærligt… nej tak. Efter nogle ugers snakken frem og tilbage, blev Jesper og jeg enige om at få købt den der spinningcykel. Det er ikke værre end at man har et års abonnement på et træningscenter – so, I guess that justifies it 😀

Nå, så var overraskelsen over min gave jo væk. Jeg vidste hvad jeg fik, og fik den tidligt. What’s left? Mandelgaven! Vi holdt jul alene i år, så Jesper stod tilsyneladende for mandelgaven. Da han selv sagde han ikke kunne bruge den, var det sådan set givet, at jeg fik den. Very interesting. Da jeg åbnede mandelgaven, fandt jeg et type-cover 2 til min Surface! Jeg havde købt touch-cover til den til at starte med, men ville også gerne have et type-cover, og f*ndme så, om han ikke også havde købt sådan et. Det er NICE!! (blog-indlægget er skrevet med tastaturet, naturligvis)

Anyway – dear diary – tak fordi du modtager ramblings fra en, der får Sauron, som figur i en “hvilken figur er du fra Ringenes Herre-universet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *