Mads og nyt job!

 

Baibai KTS, hewwo KEA. Efter 5 år hos Københavns Tekniske Skole synes jeg (Mads) det er tid til luftforandring. Det har været en dejlig tid og det har også taget megen grubleri før jeg tog springet og valgte at NU skulle det være. NU skulle jeg skifte job. Jeg har følt mig priviligeret hos KTS og kan varmt anbefale job i Fællesadministrationens it-afdeling på KTS. Sammenholdet er godt og kemien er fantastisk. I hvert fald i den tid jeg har været der.

Hvorfor skifter jeg så? Mjo – hos KEA får jeg en umiddelbar afgrænsning af mine arbejdsopgaver og lønnen er tilsvarende. På længere sigt ser jeg karrieremuligheder som jeg har haft svært ved at se på KTS. Derudover kan jeg gå på arbejde på 10 minutter (down from driving 25 minutes or taking a train – both of which costs money) og jeg kommer til at røre mig fysisk mere (det sku være så sundt). Jeg tror på det nok skal blive godt. Jeg starter 1. juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *