Første hotel – Madonna di Costantinopoli

Hotellet er fantastisk. Man kommer ind igennem en flot glasdør og videre ind igennem en port til en virkelig cool gårdhave. Hvis man spiller World of Warcraft, så er det første man tænker på “Scarlet Monastery” !! Vi blev vist igennem op på første sal hvor de fleste rum er – Jesper og jeg fik værelse #2 – Et endeværelse. Man kan slet ikke beskrive oplevelsen af at komme ind i et rum, man kun kan forestille sig måske har været brugt til vaskerum. Det er et virkelig fedt rum. Words cannot describe – Jeg håber at billedet beskriver det godt.

Toilettet er fantastisk. Hvis man skal derind (derop!) går man 3-4 trin op…. så er man i badeværelset. Et trin ned efter, og så er du klar til at gå på toilettet. Et trin ned endnu, så har du brusekabinen. Det er så sejt 🙂 Skal du have åbnet et vindue skal du yderligere 3-4 trin op. Et virkelig pudsigt rum som gør totaloplevelsen så meget bedre.

Hotellet ligger ikke på toppen af en bakke – men det ligger bestemt heller ikke i bunden. Det er godt placeret midt i, vil jeg mene. Dets område er afgrænset med træer og “afgrund” på nogle af siderne og resten er enten selve hotellet eller en mur af gamle gamle sten i den farve man forventer af.. italienske sten =) Det hele er fedt.

Poolparty! Om aftenen havde Mette og Robin arrangeret et pizzapoolparty med en ægte napoliansk pizzabager. Det var en hyggelig aften hvor vi fik mødt mange af gæsterne til det kommende bryllup. Blandt andet Christian (jeg håber du er med Ch) og Cecilie, Lis og Ebbe among others.

Jesper blev længe oppe og var tilsammen med Robin og Emil, last men standing til det pizzapoolparty 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *