Flyve flyve flyve!!! Italy here we come!

Så blev det ferietid for os. Dagen er forløbet helt efter planen. Jeg (Mads) stod op lige omkring klokken 9 og begyndte alle de små gøremål. I går fik jeg afhentet kuffert på loftet. Min hyggelige Ikea-kuffert som er nem at genkende i bagageafhentningerne i lufthavne.

Jesper stod op lidt efter og gik så også igang med de daglige gøremål. Fik ordnet det sidste arbejde inden ferien og så gik vi ellers igang med at pakke. Puha. Det var svært. Der er så mange skjorter og så lidt plads i kufferten.

Efter pakningen blev der ryddet lidt og og skiftet sengetøj så der er dejlig klart til når vi kommer hjem igen. Der er ikke meget bedre end at komme hjem efter endt ferie til et rent og dejligt hjem. Hvor man ikke liiiiige skal stille et glas eller 5 ud i opvaskemaskinen eller der står brugte pander på gaskomfuret eller lignende.

Afsted til lufthavnen, i forfærdelig god tid. Checkin i automaterne og så ellers hen til bag drop for at aflevere bagagen. Der var lidt kø, men når vi nu kom afsted i så god tid, var det jo intet problem for min rejsestress at håndtere. Da vi kom til security blev vi endda inviteret til at gå direkte til CPH Express, som det hedder.. muligvis fordi vi så ud som folk der har styr på tingene og derfor ville komme hurtigt igennem. Det var fedt… let, enkelt og effektivt.

Flyturen var også fin. Der var internet om bord, så jeg sad og skrev lidt på messenger med mor. Det var squ cool. Men som Jesper sagde… det ER jo også trådløst 😛

Vi ankom, fik vores bagage og fandt frem til en McD som Manuela foreslog, fik lidt… mad… og fandt den Hertz vi skulle og så ellers forsøgte man at finde håndbremsen i den opgraderede Ford Focus (som så var en Peugeot 5008). En okay bil at køre i. Apparently, så skal man bare træde lidt ekstra på speederen for at håndbremsen disengages.

Med Jesper siddende og dirigere og pigerne bagpå skrigende begav vi os afsted mod Madonna di Costantinopoli tæt på Borgo, Cerreto som tilsyneladende er meget tæt på Toscana-området.

Fartgrænser er åbenbart ikke noget der bliver overholdt. Og hvis man overholder dem, så man nærmest kørt over af de bagvedkørende. Det er ikke fordi det er så vildt anderledes end at køre i Danmark, men vejskiltene ser nu altså lidt anderledes ud. GPS er som altid en fantastisk ting. Hvis det ikke var for den, var vi aldrig fundet herop. Til gengæld skal man huske at nogle af motorvejene, ikke dem alle, koster penge. Vi kørte et pænt stykke og det kostede hele 4€. Hvilken formue. Hvis det kan holde vejene i god stand, så kan vi da sagtens indføre det i Danmark.

Ca. midnat kom vi, efter ikke kun 2, men 3 timers kørsel til hotellet. Meget motorvej og en del bjergkørsel senere checkede vi ind på hotellet. De havde forberedt en let salat til os da vi kom og proscecco (drik) fik vi også.

Der er sindsygt meget andet at fortælle. Men det bliver en anden dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *