Ferie – Spisehuset 56 grader

Denne tirsdag blev vi inviteret ud at spise af Dufke…. på Spisehuset 56 grader (formoder det er celcius).

Det var squ godt. Det smagte herligt!

Snacks inden forretten bestod af … ting jeg ikke kan huske.. men de var gode!
Forretten var andetunge i en slags glace. Mørk, fyldig glace… med “krymmel” – rugbrødskrymmel.
Hovedretten var kalvespidsbryst i noget spidskål og sindssygt godt tilberedte grøntsager.
… mellemretten? … var noget osteværk… det var jeg (Mads) ikke så meget til, men kunne se de andre “slugte” det med velbehag 😀
Desserten var rødbede-sorbet-is – en anderledes men rigtig god oplevelse.

Alt i alt nogle rigtig dejlige retter og jeg  bed mærke i specielt een af de vine vi drak. En Riesling Spätlese. Den var dejlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *